"Leerkrachten goed toerusten zodat zij samen met hun leerlingen successen behalen"

Gedragsspecialisten zijn leraren die zich (met een master Educational Needs) hebben gespecialiseerd in gedragsproblematiek en daardoor van onschatbare waarde zijn voor hun collega’s. In onderstaand filmpje van het LBBO ontdek je daar meer over. Zie:  Filmpje 

Certificaat Gedragsspecialist Nathalie Vermeul

Reviews

Review van Sylvia van H.: "Eerlijk, warm, ondersteunend, vriendelijk, gewetensvol en professioneel zijn enkele van de te beschrijven kwaliteiten van Nathalie. Haar positieve feedback en persoonlijke aanpak hebben mij enorm helpen groeien. Ik weet zeker dat Nathalie nog vele mensen zal kunnen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen."

Review van Irene C.: "Nathalie Vermeul is mij vorig schooljaar letterlijk komen redden in de groep. Het was een pittige groep die trachtte te ontsporen. Met haar loyaliteit, inzet en positieve geest en humor is het goed gekomen. Door haar begeleiding is het een hele gezellige klas geworden. Zij is een fantastische begeleidster."

Contact mij

Nathalie Vermeul - Teach-co
Ik bereikbaar via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk
contact met u op!